Άδεια τραπέζια
Το σώμα σου γεμάτο
Γλυκά σταφύλια

*

Μια άσπρη γάτα
Πάνω στα κεραμίδια
Παίζει με τ’ άστρα

*

Το καλοκαίρι
Τα σύννεφα τ’ ουρανού
Μοιάζουν δελφίνια

*

Μ’ ένα αγόρι
Κοιμηθήκαμε μαζί
Στο Λαγονήσι

*

Σβήσε τα φώτα
Σελήνη του Αυγούστου
Ερωτεύτηκα

*

Τρία αγόρια
Παίζουν με το φεγγάρι
Πάντα κερδίζουν

*

Βάτραχος μόνος
Εξορισμένος πρίγκηψ
Θα τον φιλήσω

*

Πάπιες πετάνε
Στην παγωμένη λίμνη
Βρέξει χιονίσει

*

Κόκκινη άμμος
Μια νεκρή πεταλούδα
Πάνω στο κύμα
Μοιάζει να σκοτώθηκε
Στις πόλεις των ανθρώπων