Άδακρυς γη

Δεν πότισα τότε, στης ανάγκης τον καιρό , και
Ξεράθηκε η γη μου
Το χώμα στέγνωσε και άνοιξαν ρωγμές,
Διάβρωσης συμπτώματα
Λουλούδια καν δεν πρόλαβαν να ανθίσουν
Τα κατάπιε η άβυσσος
Φταίει το ότι δεν έκλαψα …ποτέ
Φταίει που τον πιο άγιο σπόρο δε φύτεψα …ποτέ

Χρόνου ήθος

Μέρα τη μέρα
Ώρα την ώρα
Λεπτό το λεπτό
Δεύτερο το δεύτερο
Μην υποπέσεις στο δεύτερο
Πόσο δύσκολο του χρόνου την κλίμακα να ανέβεις
αψηφώντας τα δεύτερα του βίου
Πόσο εύκολο σαν παγώσει μες στα μάτια σου του χρόνου ο δείκτης (;)!