Curriculum Vitae

Είμαι ένα εκκολαπτόμενο μηδενικό που διψάει για το άπειρο.
Είμαι αυτός που σωπαίνει όταν οι άλλοι ματώνουν τις φωνές τους (Βγάζω μόνο κάτι κραυγές ηλιθιότητας όταν δω χαραμάδες φωτός ανάμεσα στους ανθρώπους).
Το μόνο που ζήλεψα είναι η υστεροφημία των αστεριών.

———-
Ρολόι νυκτός
Ποτέ δεν μέτρησα το χρόνο με ρολόγια.
Παρά μόνο με το κελάιδισμα των πουλιών, που πολύ πριν ξημερώσει έρχονται και μου διηγούνται τις ιστορίες της επόμενης μέρας.

———-

Γυναίκα,
καθώς γδύνεσαι
σκεπάζεις όλα μου τα αινίγματα