ΑΝΤΙ S.O.S
aioe.bmp

ΓΡΑΨΤΕ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΟ ANTI ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ

Το Αντί κινδυνεύει να κλείσει. Δεν πρόκειται περί κινδυνολογίας, είναι μια μετριοπαθής περιγραφή της κατάστασης που δημιουργεί η βασισμένη στον περί Τύπου νόμο του Βενι­ζέλου δικαστική απόφαση και σύμφωνα με την οποία το Αντί έθιξε την τιμή και την υπόλη­ψη του κ. Φρυσίρα και οφείλει να τον αποζημιώσει με περισσότερα από 80.000 ευρώ. Στην Ελλάδα συνηθίζουμε να ζούμε με την αυταπάτη ότι κάτι θα συμβεί στο τέλος που θα αποτρέψει τις δυσάρεστες εξελίξεις. Ακόμα χειρότερα, συνηθίζουμε να ζούμε με την αυταπάτη ότι αυτό το «κάτι» θα το φροντίσει κάποιος άλλος ή κάποιοι άλλοι. Τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο, δεν υπάρχει σε αυτήν την περίπτωση. Το ΑΝΤΙ δεν έχει 80.000 ευ­ρώ να πληρώσει στον κ. Φρυσίρα και ούτε έχει τη δυνατότητα να τα βρει μόνο του έως τις 14 Απρίλη, οπότε θα εκτελεσθεί η διαταγή κατάσχεσης.

Υπάρχει μόνο μια πηγή από την οποία μπορεί να αντλήσει τα χρήματα αυτά, για να συ­νεχίσει την 35ετή παράδοση της κυκλοφορίας του: οι αναγνώστες του. Και όχι μόνο οι σημερινοί αναγνώστες, αλλά και όλοι αυτοί που το στήριξαν και το ακολούθησαν κατά καιρούς σε αυτή την πορεία των 35 χρόνων και που αναγνωρίζουν ότι είναι ένα κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού Τύπου, με τα καλά του και τα κακά του, που αξίζει να συνε­χίσει να ζει.

Μια ετήσια συνδρομή στο Αντί κοστίζει 78 ευρώ για 24 τεύχη. Για οργανισμούς τράπε­ζεςκ.λπ. το ποσόν είναι 200 ευρώ. Για τις ευρωπαϊκές και μεσογειακές χώρες 148 ευρώ και για τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ασία, την Αυστραλία 200 αμερικανικά δολάρια. Η άμε­ση εγγραφή νέων συνδρομητών στο περιοδικό είναι αυτή τη στιγμή η μία και μόνη δυνα­τότητα του να ζήσει. Γραφτείτε συνδρομητές και ενημερώστε γνωστούς και οικείους σας που δεν θα επιθυμούσαν να σιγήσει κι αυτή η φωνή για την κρισιμότητα της στιγμής. καικαλέστετουςναγραφτούνκιαυτοίήνακαταθέσουνχρήματαστουςλογαριασμούς ενίσχυσης. Πρέπει να συμπληρωθούν περισσότεροι από 1.000 νέοι συνδρομητές. Για την Ελλάδα ο λογαριασμός είναι 172/400506-60 στην ΕθνικήΤράπεζα στο όνομα Χρήστος Παπουτσάκης και για τους φίλους στο εξωτερικό ο λογαριασμός ΙΒΑΝ είναι GR98 0110 1720 0000 1724 0050 660 και η ένδειξη για την τράπεζα (ΒΙC) είναι: ΕΤΗΝGRΑΑ.

Μην ξεχάσετενα γράψετετο ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του δικαιούχου της συνδρομής σε χωριστό γράμμα. Μπορείτε επίσης να μας ενημερώσετε σχετικά μέσω του e-mail του περιοδικού που είναι: chpapou@otenet.gr

Γράψετε συνδρομητές τους φίλους σας και εμποδίστε να κλείσει εξαιτίας μιας αγωγής ένα ιστορικό έντυπο.

Άλλοι πόροι δεν υπάρχουν. Δώστε μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε κι εμείς υποσχό­μαστε να κάνουμε λιγότερα λάθη.