Η ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΗΣ

Πόσο να αντέξουμε;

Τόσα χρόνια πέρασαν από μέσα μας
κι ακόμα υποφέρουμε

Είπε εκείνη η εύθραυστη ανάμνηση

Και αρπάζοντας από τα χέρια μου
το περίστροφο της νοσταλγίας
τίναξε τις εικόνες της στον αέρα.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ

Eμπειροτέχνης γραφιάς

Ένας απλός
εκτροφέας
των στίχων

Όμως υπάρχουν στιγμές
που τον μεταμορφώνουν
σε αιμοσταγή δυνάστη

Που σβήνει τη δίψα του
μεθώντας ηδονικά
με το αίμα των λέξεων

ΑΓΓΙΓΜΑ ΚΑΙ ΧΑΔΙ

Κάποτε το άγγιγμα είναι πιο συναρπαστικό
από ένα χάδι

Το χάδι
αυτή η απαλή προσέγγιση τρυφερότητας
προέρχεται συνήθως από πρόσωπο οικείο.

Το άγγιγμα όμως
είναι η ανεπαίσθητη επίσκεψη της αφής
Ο συγκλονισμός των ακροδαχτύλων

Διαχέεται σε όλο το σώμα
και φιλοξενείται από όλες τις αισθήσεις.

Ιδιαίτερα το ένοχο άγγιγμα που διεγείρει

Και το διερευνητικό
που απεγνωσμένα ζητάει
έστω και την ελάχιστη ανταπόκριση.

Κι αν το χάδι είναι η υπέρτατη
αίσθηση τρυφερότητας

Το άγγιγμα θεωρείται η λαγνεία
της επιθυμίας.