I

Ημερολόγια εργασίας του ποιητού (αποσπάσματα για προσωπική χρήση)

ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ, Δ΄

 

– Να λες εσύ όσα θα ’θελες να πει το κείμενό σου;
– Άλλη ερώτηση…

– Να λέει το κείμενό σου όσα θα ’θελες να πεις εσύ;
– Διακαής πόθος. Για γραφείς.

– Να λέει το κείμενό σου όσα θα ’θελε να πει το κείμενο σου;
– Διακαής πόθος. Για ποιητές.

II

ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ

 

Λωτοφάγοι
σε γουρουνιές κορεσμένων λιπαρών.

Και έπεται ζάπινγκ για το επιδόρπιο.