Ύστερη μέρα,
σε νοστάλγησα σφόδρα
μέχρι θανάτου.

~ * ~

Ο έρωτάς μου
όπλο πια στα χέρια του
πιο αδύναμου.

~ * ~

Αβάσταχτη η
αγάπη στις πλάτες σου
ξεθωριάζ’ αργά.

~ * ~

Μαύρο το αίμα
που κυλά στις φλέβες των
ερωτευμένων.

~ * ~

Τα βράδια πνίγω
της ψυχής μου την κραυγή
με τα χέρια σου.

~ * ~

Προσευχήσου να
πονώ, να μη στερεύει
η έμπνευσή μου.

~ * ~

Αναζητείται
έρως καθηλωτικός
κι αμοιβαίος.