.!.

Εφ. ʽΗ ΕΠΟΧΗ ʼ, 4/4/1999

ΣΤΑΣΕΙΣ
Μια επιστολή

Ελάβαμε και δημοσιεύσαμε την κάτωθι επιστολή από τον ποιητή Γιώργο Μαρκόπουλο.

Αγαπητή «Εποχή»,

Δεν χωράει αμφιβολία πως τα τελευταία χρόνια παρακολουθούμε ένα φαινόμενο που είμαι βέβαιος ότι και πολλούς άλλους θα έχει προβληματίσει. Πρόκειται για την έξαρση των ποιητικών εκδηλώσεων, αλλά και με τον τρόπο που αυτές οργανώνονται.
Και όσο για την έξαρση, πιστεύω ότι δεν πρέπει μια τέχνη τόσο «κλειστή» και ταπεινή όπως η ποίηση ναι επιμένει να εκτίθεται, με τέτοια συχνότητα μάλιστα, σε ένα κόσμο που διαρκώς και εμφανέστατα, με όλες του τις δυνάμεις δείχνει πως δεν τον ενδιαφέρει.
Όσο για τον τρόπο της παρουσίασης, επίσης πιστεύω ότι δεν χρειάζεται εκείνος που καλείτε να προλογίσει τον απαγγέλοντα να είναι και ο ίδιος ποιητής για πολλούς και διάφορους λόγους, που δεν είναι του παρόντος.
Προσωπικά πάντως έχω παίξει αρκετές φορές τον ρόλο αυτό του προλογίζοντος, και όταν συνειδητοποίησα ακριβώς τα παραπάνω, αποφάσισα να απέχω παντελώς (όσο αυτό είναι εφικτό), όπως επίσης αποφάσισα να σταματήσω παντελώς ( και αυτό αποτελεί πρόταση) και την βιβλιοπαρουσίαση στα διάφορα έντυπα, μια και η συχνότητα άρχισε να γίνετε και εδώ επικίνδυνη ώστε μόνο αμιγώς κριτικοί της λογοτεχνίας θα μπορούσαν να την αναλάβουν, με την βεβαιότητα μάλιστα ότι η ενασχόληση τους αυτή αποτελεί καθήκον , ενώ για τους ποιητές , ενέργεια «δαπανηρή» όχι τόσο σε χρόνο , όσο σε απώλεια, περισσότερο δυνάμεων ψυχής.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Γιώργος Μαρκόπουλος

Από τον ποιητή
Γιώργο Μαρκόπουλο λάβαμε
την παρακάτω επιστολή.

Σε σχόλιο μου παλαιότερο στο περιοδικό «ΛΕΞΗ», εξέθετα τις αμφιβολίες μου, όσον αφορά την χρησιμότητα της βιβλιοκριτικής, έτσι όπως αυτή είθισται να λειτουργεί σήμερα, κάνοντας μάλιστα γνωστό ότι προσωπικά, δεν πρόκειται να ξαναυπηρετήσω το είδος.
Θα μιλάω όμως σε κάποιες εκδηλώσεις εορταστικές φίλων μου ή σε βραδιές αναγνώσεων ποιημάτων τους μόνο όπου τα λόγια εκεί , θα επέχουν τη θέσιν των ανθέων που εν τέλει τους οφείλουμε για ότι ιδιωτικώς με τα δημιουργήματα τους κάποτε μας χάρισαν, διευκρίνιζα σε άλλο σχόλιο σε άλλο έντυπο, πράγμα που δυο φορές μάλιστα το χειμώνα που ήδη διανύσαμε, επεχείρησα.
Επειδή όμως βρισκόμαστε σε έναν πρωτόγνωρο οργασμό εκδηλώσεων αναγκάζομαι να αναστείλω τελείως και αυτήν ακόμα την πηγή χαράς μου, διότι οι φίλοι όπως αποδεικνύεται είναι πολλοί και ο κίνδυνος αφού δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους είναι άμεσος και υπαρκτός.
Το ζητούμενο όμως δεν είναι αυτό. Το ζητούμενον είναι το κατά πόσον οι εκδηλώσεις έτσι όπως λειτουργούν και έτσι ΄όπως οργανώνονται πιάνουν που λέμε επί το λαϊκότερων τόπο. Εδώ θα πρέπει να δηλώσουμε ότι δεν είμαι εναντίον τον εκδηλώσεων αντίθετα είμαι υπέρ αυτών. Μόνο που πιστεύω ότι το να βρισκόμαστε εμείς οι ίδιοι και οι ίδιοι κάθε φορά και να ακούμε πάλι πράγματα που έχουμε πολλάκις διαβάσει ή και παρακολουθήσει προτού καν τυπωθούν σε βιβλίο μάλιστα, δεν ωφελεί κανέναν μας και σε τίποτα. Για αυτό εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να ψάξουμε να βρούμε κάποιους άλλους τρόπους μέσα από τους οποίους θα μπορέσουμε να έλθουμε η έστω να φέρουμε κοντά μας κάποιους καινούργιους αναγνώστες. Ποιοι είναι τώρα αυτοί οι τρόποι. Ας τους σκεφτούμε κάποτε όλοι μαζί.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ 2009

1-Το Γαλλικό Ινστιτούτο Πάτρας και το Ίδρυμα Ποίησης διοργανώνουν ποιητική βραδιά με θέμα :
Υβ Μπονφουά-Ελληνικά Επιγράμματα-Λουκιανός, αντικρυστές όψεις θανάτου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Πάτρας(Φιλοποίμενος 54) την Τετάρτη 18 Μάρτη, στις 8 το βράδυ, υπό την αιγίδα της Γαλλικής Πρεσβείας. Ομιλητής θα είναι ο ποιητής Γιώργος Τσακιράκης

2-

3-

4-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ
Ελάτε μʼ ένα ποίημα
Bar16, Σάββατο 21 Μαρτίου 2009, 9 μμ

Η εκδήλωση «Ελάτε μʼ ένα ποίημα» γίνεται για τρίτη φορά. Είναι μια πρωτοβουλία μερικών από τους blogερς των Δυτικών Συνοικιών της Θεσσαλονίκης. Για το 2009 οι διοργανωτές είναι:
το τσαλίμι (http://tsalimi.blogspot.com),
ο δείμος του πολίτη (http://chldimos.blogspot.com ),
ο ήχος πλάγιος μόνος (http://hxosplagiosmonos.blogspot.com )
και ο michalakis (http://michalakis.blogspot.com).

Ο φυσικός χώρος της εκδήλωσης είναι τα bar των δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης. Από νωρίς το βράδυ, από τα ηχεία του μαγαζιού ακούγονται, εκτός από τα τραγούδια που παίζονται συνήθως, φωνές ποιητών και ποιητριών που διαβάζουν την ποίησή τους. Σε λίγες περιπτώσεις οι φωνές ανήκουν σε ηθοποιούς. Σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, οι θαμώνες του bar μπορούν να πλησιάζουν το μικρόφωνο και να διαβάσουν το δικό τους ποίημα, το ποίημα του φίλου ή της φίλης τους ή κάποιο ποίημα που έγραψε άλλος κι αυτοί, απλώς, το αγαπάνε.

Το φετινό bar είναι το bar16,
Κανάρη 1 και Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Τερψιθέα της Σταυρούπολης,
στην ίδια γειτονιά με τη Μονή Λαζαριστών, τηλ. 2310655436.
Μπορεί να το προσεγγίσει κανείς χρησιμοποιώντας τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ:
τη γραμμή 27, Σταυρούπολη, η οποία έρχεται από τα Πανεπιστήμια και διασχίζει την Εγνατία οδό,
τις γραμμές 38, Ευκαρπία και 56, Ωραιόκαστρο που έρχονται από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό,
τη γραμμή 18 από τους Αγίους Αναργύρους μέσω Νεάπολης.
Κατεβαίνουμε στη Στάση Στρατόπεδο Παύλου Μελά και κατηφορίζουμε προς την πλατεία Τερψιθέας.

Μια εικόνα από τις προηγούμενες εκδηλώσεις μπορεί να πάρει κανείς από τις αναρτήσεις στο blog το τσαλίμι για το 2007 και το 2008.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Σπύρος Λαζαρίδης, 2310640424, 6932460835

5-21/3/2009:Πύλη Αμμοχώστου, Λευκωσία – Κύπρος

The Business dvdrip

N H ATLANTIS PRODUCTIONS

and

IDEOGRAMMA

14 Naxos str – 1070 Nicosia, Cyprus

P Box 26670, 1646 – Nicosia, Cyprus

Tel: 22 756453, Fax: 22 375209

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ “CULTURE PROGRAMME (2007-2013)”

TRIPTYCH: POETRY – IDENTITY – COEXISTENCE (2009 – 2010)

ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΚΥΠΡΟΣ – ΕΝ ΑΡΧΗ ΕΣΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ – 21 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2009

ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Οι εκδηλώσεις Τρίπτυχο: Ποίηση, Ταυτότητα – Συνύπαρξη θα πραγματοποιηθούν στη Λευκωσία, Στοκχόλμη, Παρίσι και Αθήνα. Είναι μια σειρά εκδηλώσεων με βασικό άξονα τον ποιητικό λόγο, πλαισιωμένο από διάφορες μορφές τέχνης, όπως μουσική, χορό, ζωγραφική, υποκριτική, κ.λπ. και οι οποίες θα οργανωθούν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Πολιτισμού (2007-2013) μέσα στην χρονική περίοδο 2009 – 2010.

Η πρώτη εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 21 Μαρτίου 2009, στη Λευκωσία κάτω από τον τίτλο EΝ ΑΡΧΗ ΕΣΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ και θα λάβουν μέρος έντεκα καταξιωμένοι ποιητές από δέκα χώρες της Ευρώπης:

ΙΣΠΑΝΙΑ – Luis Alberto de Cuenca

ΓΑΛΛΙΑ – Pascale Petit

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – Albert Ostermaier

ΕΛΛΑΔΑ – Μιχάλης Γκανάς

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – Peter McDonald

ΙΤΑΛΙΑ – Ennio Cavalli

ΚΥΠΡΟΣ – Λεύκιος Ζαφειρίου

ΚΥΠΡΟΣ – Mehmet Yashin

ΛΕΤΟΝΙΑ – Edvins Raups

ΣΕΡΒΙΑ – Duska Vrhovac

ΦΙΛΑΝΔΙΑ- Catharina Gripenberg

Οι ποιητές θα απαγγείλουν τα ποιήματα στη γλώσσα στην οποία γράφουν, ενώ ζωντανή μουσική θα ενεργεί ως διάλειμμα και συνδετικός κρίκος της μίας ενότητας με την επόμενη. Μεταφράσεις των ποιημάτων στα Ελληνικά και Αγγλικά, θα προβάλλονται επίσης σε οθόνες πίσω από τους ποιητές.

Τόσο η απαγγελία όσο και οι μουσικοί θα προβάλλονται σε μεγάλες οθόνες στις διπλανές αίθουσες.

Παράλληλα με την εκδήλωση θα λειτουργεί Έκθεση Βιβλίων Ποίησης από εκδοτικούς οίκους και βιβλιοπωλεία στη μία από τις δύο παράπλευρες αίθουσες.

Τη σειρά εκδηλώσεων ΤΡΙΠΤΥΧΟ: ΠΟΙΗΣΗ – ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ, στηρίζουν το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Πολιτισμού (2007-2013) και οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού.

Οι οργανωτές της εκδήλωσης στη Λευκωσία και project leaders της σειράς είναι οι Κυπριακοί Πολιτιστικοί Φορείς Ιδεόγραμμα και Αtlantis Productions.

Το ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ έχει διοργανώσει τα τρία τελευταία χρόνια στη Λευκωσία, Διεθνείς Ποιητικές Συναντήσεις, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης και το 2008 το Συμπόσιο Ποίησης ‘To Be or What to Be’ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Η Αtlantis Productions έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την οργάνωση ποιοτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων. Μέχρι τώρα έχει οργανώσει σημαντικές εκδηλώσεις όπως η όπερα Αικατερίνη Κορνάρο και τις Πασχαλινές Συναυλίες.

Χορηγοί της εκδήλωσης της Λευκωσίας είναι: Ο Δήμος Λευκωσίας, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, οι Πρεσβείες της Γερμανίας, Ελλάδος, Ιταλίας, Ισπανίας και Σουηδίας, το Πολιτιστικό Κέντρο Goethe Zentrum, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και η Μιτσίδης Δημόσια Εταρεία Λτδ.

ΕΝ ΑΡΧΗ ΕΣΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009, 19.30

Πύλη Αμμοχώστου, Λευκωσία – Κύπρος

6-

7-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας και ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός της Νομαρχίας Λάρισας με την ευκαιρία του Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης και την ανακήρυξη από το Υπουργείο Πολιτισμού του έτους 2009, ως έτος Γιάννη Ρίτσου, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννησή του, διοργανώνει εκδήλωση-αφιέρωμα στον ποιητή Γιάννη Ρίτσο. Την εκδήλωση πλαισιώνουν:

● Δημήτρης Π. Κρανιώτης, Ιατρός Παθολόγος & Ποιητής:
“Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης-Έτος Γιάννη Ρίτσου”

● Ηχητικό ντοκουμέντο:
“Ο Ρίτσος διαβάζει Ρίτσο”

● Σωτήρης Παστάκας, Ψυχίατρος & Ποιητής:
“Τα “ψέματα” του Ρίτσου”

● Aπό τη σειρά “Εποχές & συγγραφείς” του Τ. Ψαρρά, με την ευγενική χορηγία της Ε.Ρ.Τ.:
ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στο Γιάννη Ρίτσο

● Από τους μουσικούς Γιολάντα Δαναού και Γιάννη Ανδρακάκο:
“Ο μελοποιημένος Γιάννης Ρίτσος”

● Με τους ηθοποιούς Θεοδώρα Μουκούλη και Χρήστο Χαλβατζάρα:
Ποιητικό αναλόγιο

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2009
Αίθουσα εκδηλώσεων 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας
(Ανθίμου Γαζή & Κουμουνδούρου)
Ώρα 19.30 μ.μ.ΛΑΡΙΣΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΛΑΡΙΣΑΣ:

http://www.eleftheria.gr/viewarticle.asp?aid=7224&pid=9&CategoryID

8-Κυριακή 22/03/09, Για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης: Το Ποιείν στον ΙΑΝΟ

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2009 18:00
IANOS Σταδίου 24

Αφιέρωμα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ (21/3/09)

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2009 18:00
IANOS Σταδίου 24

Αφιέρωμα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ
Ο IANOS για τέταρτη συνεχή χρονιά, γιορτάζει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ και καλεί ανθρώπους από τον χώρο του Πολιτισμού να διαβάσουν το αγαπημένο τους ποίημα.
Παράλληλα συνθέτες, ερμηνευτές και διαφορετικά μουσικά σχήματα μας ταξιδεύουν στην μελοποιημένη ελληνική και παγκόσμια ποίηση.

Τα ψηφιακά ποιητικά περιοδικά poiein.gr, (.poema..), poeticanet.gr παρουσιάζουν τον σύγχρονο τρόπο προβολής της ποίησης καθώς και τους ποιητές τους

Συμμετέχουν:
ΓΙΩΡΓΗΣ ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ, συγγραφέας, πανεπιστημιακός
ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΥ, συνθέτις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ, στιχουργός, εκδότης ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ,
ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΑΚΗΣ, δημοσιογράφος, συγγραφέας, σκηνοθέτης
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ, στιχουργός, συγγραφέας,
ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΕΝΑΡΙΟΣ, συγγραφέας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΟΝΑΣ, ποιητής
ΕΛΕΝΗ ΓΚΙΚΑ, συγγραφέας, δημοσιογράφος,
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ, ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής μέσω δράματος
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ, συγγραφέας,
ΑΡΗΣ ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ, στιχουργός
ΛΕΝΑ ΔΙΒΑΝΗ, καθηγήτρια Ιστορίας της Εξωτερικής Πολιτικής στη Νομική Σχολή Αθηνών- συγγραφέας
ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΑΡΑΣ, συγγραφέας
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΣΩΝΙΤΗΣ, συγγραφέας
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΥ, συγγραφέας,
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ, ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός, περφόρμερ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, μουσικός
ΜΗΝΑΣ ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ, δημοσιογράφος, συγγραφέας
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ηθοποιός
ΜΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ηθοποιός
ΙΣΑΑΚ ΣΟΥΣΗΣ, στιχουργός
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ, δημοσιογράφος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΗΣ, ραδιοφωνικός παραγωγός, διευθυντής Kosmos Fm
ΓΙΩΡΓΟΣ- ΙΚΑΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣΑΚΗΣ, ραδιοφωνικός παραγωγός, μεταφραστής
ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, δημοσιογράφος ΣΚΑΙ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ, συγγραφέας- θεατρολόγος
κ.α.

Συμμετέχουν μουσικά:
ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ- ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. ΙΩΑΝΝΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ- ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΑΓΚΟΥΛΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΣΙΚΑΣ – ΜΑΙΡΗ ΚΑΛΔΑΡΑ
ΜΑΤ ΣΕ ΔΥΟ ΥΦΕΣΕΙΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΝΟΥΔΑΚΗΣ- ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΖΙΦΑΚΗΣ
ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΝΕΟΚΛΗΣ ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ
ΛΙΝΟΣ ΚΟΚΚΟΤΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ- ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΚΑ

Χορηγοί επικοινωνίας:
Κανάλι Ένα 90.4 Fm Πειραιάς,
musicheaven.gr
www.e-orfeas.gr
Είσοδος Ελεύθερη

9-ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ
ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 2009

ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)

σας προσκαλεί σε μια διπλή γιορτή ποίησης,

με πρωταγωνιστές τους γενάρχες

της νεοελληνικής λογοτεχνίας

Διονύσιο Σολωμό και Ανδρέα Κάλβο

καθώς και το αναγνωστικό κοινό.

Τη βραδιά θα προλογίσει και θα συντονίσει

ο Δημήτρης Δημηρούλης,

καθηγητής Ιστορίας και Θεωρίας της Λογοτεχνίας

στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

(Ποιήματα θα διαβάσουν γνωστοί ηθοποιοί.)

Στη συνέχεια ο λόγος θα δοθεί σʼ εσάς.

Διαλέξτε, λοιπόν, το αγαπημένο σας ποίημα
και ελάτε να το διαβάσετε στην παρέα μας

τη Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2009,

στις 8:00 το βράδυ.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ
Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στην ποιητική βραδιά του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ δηλώστε τη συμμετοχή σας στέλνοντας στο e-mail: pr@metaixmio.gr ή στο fax: 211 3003562 τα εξής στοιχεία, με την ένδειξη «Βραδιά Ποίησης»:

Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail
Τον τίτλο του ποιήματος που θα διαβάσετε, τον ποιητή και τον αριθμό των λέξεων του ποιήματος.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το αγαπημένο σας ποίημα δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 300 λέξεις.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να διαβάσουν μόνο έργα τρίτων (ελλήνων και ξένων ποιητών).
Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 20/3/2009.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για τη συμμετοχή τους.